Olles Blogg

Olles Blogg

En blogg om hästar...

I bloggen kan du följa oss på Gården i Skrädene samt när vi beger oss ut på travbanorna i Sverige och Norge...

Tråkk hele veien..3/12 2011.

TravPosted by Olle Nilsson 2011-12-03 12:18

Ja det var vad Gundersen sa om liten Cyroline som såg tafatt, och helt oinspirerad ut på Bjerke i onsdags. Undrar vad som felade i knepigt kört lopp, nåja vi får kolla upp med lite hälsoundersökning och se om vi hittar något. Spikskorna på nu i alla fall så vi oavsett väderlek kan ut och promenera. I morse halv 6 såg världen helt vintrig ut med -1 grad, för att nu likna tråkväder igen med +3 och ösregnsmiley. Men vinter blir det säkert tids nog.

Satt och surfade lite häromdagen och gled in på Kanal 75´s sida där Niklas Andersson "regerar" och fixar till dagens "travsändningar". Ta en tur där och se hur organisationen ser ut, med bland annat ATG´s Remy Nilsson som ordförande för styrelsen i kanal 75!! När man sedan ser hur många anställda som finns i bolaget så förstår man att många många av spelkronorna hamnar här istället för att ramla tillbaka i sporten. Borde inte avtalet med kanal 75 och tv4 om förhandlas? Borde inte fler aktörer få chansen att visa trav? Just nu har kanal 75 monopol i detta sammanhang och det är inte bra!! Tv4, Kanal 75 skall inte få profitera på sportens bekostnad med sina minst sagt värdelösa sändningar idag. Den som har möjlighet borde ta sig en titt på tv sändningarna på Norsk TV för att se hur trav-TV skall göras.

Nä ska inte klaga mer, nu skall jag snart ut i ösregn och +3 grader för en motionstur med Cyroline..HÄÄRLIGT, jo jag tycker faktiskt det, gör mig ingentingsmiley.

/Olle