Olles Blogg

Olles Blogg

En blogg om hästar...

I bloggen kan du följa oss på Gården i Skrädene samt när vi beger oss ut på travbanorna i Sverige och Norge...

Första årssegern! 7/8 2012.

TravPosted by Olle Nilsson 2012-08-08 18:04

Jodå vid sunda vätskor kan hon faktiskt röra lite på benen Cyroline. Var ju lite tveksam till start då jag inte hade fått testat bakom bilen förrän innan loppet igår plus att det var länge sedan hon startade pga dåliga blodvärden. Men hon fixade biffen och öppnade ganska vasst med 14 första 500 och svarade ut favoriten som kröp ner i rygg. Full fart sedan vid 700 meter då favoriten Everest testade på nytt men galopperade strax därefter, sedan svarade hon ärligt upploppet ned mot attackerande Marlov och landade på 16,5ak. Man ska väl inte dra för höga växlar på en seger i Lunchtrav på Mysen men hon visade att hon är frisk i alla fall!!!

I övrigt så växer de små och börja skifta färg, Snövits lilla vet jag inte riktigt vad jag ska ge för färgbenämning vid registrering..flerfärgad kanske för som mor sin blir hon intesmiley.

Den blöta sommaren verkar hålla i sig men SMHI har tydligen utlovat bättre väder from i morgon Torsdag, vi får väl hoppas på det så man kan sticka näsan utanför dörren nån timme kommande helg!