Olles Blogg

Olles Blogg

En blogg om hästar...

I bloggen kan du följa oss på Gården i Skrädene samt när vi beger oss ut på travbanorna i Sverige och Norge...

Vår? 26/3 2012.

TravPosted by Olle Nilsson 2012-03-26 08:21

Verkar vara en tidig vår vi går tillmötes 2012, vi får väl ta tillvara den värme som erbjuds i sen marsdag för nog lär det väl bli ett eller annat bakslag till innan man kan räkna bort vintern helt!

2 månader kvar innan Snövit och Cyrana hoppas nedkomma med sina adepter, får hoppas och tro att allt fortlöper väl.

Av skaran uppfödningar är det i princip bara Goldomaster som startat kontinuerligt den senaste tiden och gjort det förtjänstfullt i hårt v-75 konkurens. En som i istravsloppen gjort fina rsultat så är det Lemonitor, han väntas debutera någon gång under april och det ser vi med spänd förväntan fram emot!

Cyroline knatar på med snabbjobb i Årjäng då endast långsamkörning är möjlig på tjällossnings leriga vägar hemmavid. Hon har fungerat bra de 2 sista gångerna tillsammans med en av Östens adepter.

Årspremiären i Årjäng närmar sig och med ny banmästare är det en aktiv stallbacke man möts av när man är inne och kör. Man får hoppas och tro att allt "tjafs" om både det ena och det andra är överstökat då fakta är det enda som är relevant och att Årjängskrafter istället kan jobba gemensamt för att stärka varumärket "Sveriges vackraste travbana".

Här under en tjockis och lite vackra vårblommor i "sôväggen"..


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.