Olles Blogg

Olles Blogg

En blogg om hästar...

I bloggen kan du följa oss på Gården i Skrädene samt när vi beger oss ut på travbanorna i Sverige och Norge...

Såå liiten...8/5 2012.

TravPosted by Olle Nilsson 2012-05-08 13:04

Med spänd förväntan och med några orosmoln i ryggsäcken åkte jag och Cyroline till Färjestad för att se om hon kunde hävda sig mot övriga ston med max 75000:- på kontot.

Med minsta mankhöjden men med ett lätt trav fixade hon andraplatsen dock utan att kunna hota segraren på nya rekordet 1,17,4. Kul att få ett bevis på att hon även i år verkar kunna hävda sig rätt väl även om hon inte kommer kunna nå några högre höjdersmiley. Men med ett härligt humör och en bländande teknik gjorde hon mer än jag kunde begära i årsdebuten. Även träningskompisen på bilden här under har börjat visa vad hon går för och var strålande vid seger på Färjestad för några dagar sedan på kanontiden 16,6 från dödens!!

Hästar med början på Cyr.. visar ju faktiskt att de alla kan röra på benen och mest av alla Cyrilja som på andra sidan gränsen skördar framgångar för Austevoll och ägaren Tangen. Hos Austevoll tränas för dagen lillebror till Cyroline, Cyrap och även morbror Cyrro för kommande starter under året. Ska bli spännande och se vad de kan uträtta!

En häst som de västra delarna av Värmland kommer att få se skörda framgångar framöver är Zivertson, såg smått okörd ut igår på kanontiden 14,1 ak och Jakobsson strör bara lovord om denne Åmotsforsing!!!

Inga föl har nedkommit kommit ännu, Snövit har passerat datum och Cyrana har ca 14 dagar kvar så vi får snällt vänta ett tag till..

/Olle




Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marielle 2012-05-14 10:23

Det ska jag! Förutom att det är mitt i värsta pollensäsongen så är det bra ja :)

Posted by Olle 2012-05-10 18:03

Hör av dig du när du ser på sidan att de nedkommit! Bra med Marielle?

Posted by Marielle 2012-05-10 17:24

Kul att läsa! Ni får gärna höra av er när det blir småttingar uppe i skrädene så kommer jag och är gratisfotograf ;)

//Marielle